Gebouw

Prachtig gebouw met moderne faciliteiten

• gebouw met oorspronkelijke elementen zoals glas-in-lood ramen
  • nieuwe computerlokalen
  • nieuwe mediatheek
  • twee eigen gymzalen
  • gesloten schoolterrein
  • centrale locatie aan het Museumplein

Sweelinck 355

Bekijk de brochures over ons gebouw: BROCHURE 1

BROCHURE 2

Sfeer

​De sfeer op het Sweelinck wordt bepaald door de mensen die er leren en werken. Goede sfeer is: elkaar serieus nemen. Wij vinden het heel belangrijk dat de sfeer op de locatie zodanig is dat iedereen zich beschermd en veilig voelt. Dit betekent dat respect voor elkaar en elkaars eigendommen vanzelfsprekend is. Omgaan met elkaar in een vriendelijke, beleefde vorm, hoe verschillend wij allemaal ook zijn, maakt een harmonieuze en prettige leeromgeving van onze school.

diploma uitreiking

Talent

In de eerste klas bieden wij extra sport, muziek, dans (Lucia Marthas) en theater aan. Ook kun je meespelen in de schoolband. We kijken het meest naar wat je WEL kan en helpen je bij wat je NIET kan. Je kunt bij ons op school je talent ontwikkelen en daar zullen wij van harte aan meewerken.

defballonnen

Zorg

​Het Sweelinck college is een kleine school, we kennen elkaar en dat maakt individuele hulp en goede begeleiding mogelijk.

Zo kan je speciale huiswerklessen en steunlessen krijgen, afgestemd op wat jij nodig hebt. Ook heeft elke klas een mentor. Dit is een vertrouwenspersoon waar je al je speciale vragen kan stellen.

Goede zorg

• Hulp bij dyslexie
  • Intensieve leerlingbegeleiding
  • Huiswerklessen en steunlessen