Schoolplan

Voor de komende jaren 2016-2020 is er een schoolplan opgesteld. Als u wil weten welke ambities het Sweelinck College heeft en hoe wij die gaan realiseren, dan kunt hier terecht.

Protocollenboek

Op het Sweelinck college worden procedures, regels en stappenplannen zoveel mogelijk in protocollen gegoten. Al deze protocollen zijn in dit protocollenboek opgenomen.

Aan het protocollenboek kunnen geen rechten worden ontleend. Het is een handleiding ter verduidelijking van alle procedures en regels die er zijn op het Sweelinck College. Dit boek is een levend document en zal doorlopend onderhouden worden. Aan het begin van het schooljaar gaat steeds een nieuw protocollenboek in werking. Voor schoolse zaken als lestijden, absentie en bevordering verwijzen wij naar de schoolgids. Voor informatie over zorg en passend onderwijs verwijzen wij naar het ondersteuningsplan.

Leerlingenstatuut

Wil je weten wat de rechten en plichten van een leerling zijn op het Sweelinck College? Lees dan het Leerlingenstatuut 2016-2017.

Subcategorieƫn

Wie zijn wij?

Het Sweelinck College is een vriendelijke MAVO/HAVO in een prachtig gebouw: statig en stoer. Degelijk van buiten en warm, veilig en modern van binnen. Wij zijn een kleine school met 580 leerlingen, iedereen kent elkaar al snel! Je krijgt een glimlach bij de receptie en een compliment als je je goed gedraagt en goede cijfers haalt. Soms zijn we strikt en streng maar meestal opgewekt en positief. En dat werkt: wat je uitstraalt krijg je terug!