In onderstaande documenten is per week, per vak en per periode te vinden welke toetsen worden afgenomen.

PTA (Programma Toetsing en Afsluiting) leerjaar 3 

PTD (Programma Toetsing en Doorstroming) leerjaar 2, vmbo-t.

De PTD's voor leerjaar 2, havo en voor leerjaar 1 zijn hier binnenkort ook te vinden.

Voor het PTA leerjaar 4 verwijzen wij u graag naar de speciale menuknop leerjaar 4, rechts bovenaan op onze homepage.

Op het Sweelinck college worden procedures, regels en stappenplannen zoveel mogelijk in protocollen gegoten. Al deze protocollen zijn in dit protocollenboek opgenomen.

Aan het protocollenboek kunnen geen rechten worden ontleend. Het is een handleiding ter verduidelijking van alle procedures en regels die er zijn op het Sweelinck College.

Dit boek is een levend document en zal doorlopend onderhouden worden. Aan het begin van het schooljaar gaat steeds een nieuw protocollenboek in werking.

Voor schoolse zaken als lestijden, absentie en bevordering verwijzen wij naar de schoolgids en het Erratum.

U kunt alle regels, procedures en stappenplannen vinden in Het Protocollenboek.

 

Jan Pietszoon Sweelinck was een Nederlandse componist en organist. Al snel verwierf hij grote bekendheid en roem in Noordwest Europa. Vooral doordat hij op geniale en creatieve wijze vernieuwing bracht aan de orgelkunst. Hij ontwikkelde zelfs een eigen orgelstijl.

In mei van het jaar 1562 is hij geboren in Deventer. De precieze datum is onbekend omdat er veel kerkelijke archieven door brand verloren zijn gegaan. Op 16 oktober 1621 overleed hij. Sweelinck is dus 59 jaar geworden. Hij kreeg de achternaam van zijn moeder, zijn vader had geen achternaam.

Vanuit heel Europa reisden leerlingen naar Amsterdam om bij Sweelinck te leren orgelspelen. Bekende leerlingen zijn o.a. Samuel Scheidt en H. Scheidemann. Dit zijn de stichters van de Noord-Duitse orgelschool, waardoor Sweelinck indirect als leermeester van J.S. Bach mag worden beschouwd.

Wil je meer weten over Sweelinck? Klik hier voor meer informatie.

decanaat

Afdrukken

Adres

Sweelinck College
Moreelsestraat 21
1071 BJ AMSTERDAM

Bereikbaar via:
Tram: 2, 3, 5, 12, 16 en 24
Bus: 62, 145 en 170

Contact via:

020 - 572 11 50
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Directeur ad interim: Dhr. T. Jaspers (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Teamleiders:

Onderbouw: Dhr. G. Boeijen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Bovenbouw: Mw. G.C. Bruijne (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Leerjaarcoördinatoren:

Leerjaar 1:  

Mw. S. Baldeck (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leerjaar 2:

Dhr. J. Samwel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leerjaar 3:

Dhr. R. Schwebig (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Leerjaar 4:

Dhr. J. Besuyen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

 

Veiligheidscoördinator: Dhr. J. Rutting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Zorgcoördinator en Coördinator TV: Mw. D. Meeuwissen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Decaan: Mw. Lilia Bani (lDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)