Onderwijsaanbod

Amsterdam, 28 september 2015

Betreft: Sportdag donderdag 8 oktober 2015

Geachte ouders/verzorgers van leerjaar 3,

Donderdag 8 oktober 2015 organiseert het Sweelinck College voor de derde klassen het jaarlijkse softbaltoernooi. Het toernooi vindt plaats op de voetbalvereniging Buitenveldert, onze buitensportlocatie.

Voor de klassen 3B, 3H, 3D en 3F duurt de sportdag van 09:00u tot 12:00u. Vanaf het 6e lesuur worden de leerlingen op school verwacht voor de reguliere lessen op school.

De klassen 3A, 3C, 3E en 3G hebben tot het 5e uur les. Om 12:45 u. starten de wedstrijden en 15:45u zal het toernooi klaar zijn.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, is de kantine van de sportvereniging gedurende de sportdag geopend en kunnen onze leerlingen vanaf 10:0u eten en drinken kopen.

De sportdag wordt gezien als een reguliere schooldag en daarom is deelname verplicht. Daarnaast is de participatie aan de sportdag gekoppeld aan een deel van het rapportcijfer voor het vak lichamelijke opvoeding (LO).

Indien op donderdagochtend 8 oktober de sportdag wegens slecht weer moet worden geannuleerd, gaan de reguliere lessen op school gewoon door. Deze eventuele annulering wordt bekend gemaakt via het scherm roosterwijzigingen.

Benodigdheden:

  • Sportkleding aan.
  • Eten en drinken.
  • Ov-chipkaart.
  • Eventueel extra geld.

                             

Wij hopen op een geslaagde dag!!

Sportieve groet,

Dhr. Boeijen

Mevr. La Gro

Dhr. Goudriaan

Dhr. Schwebig

Dhr. Kraft (stagiair ALO)

Routebeschrijving:

Vanaf Sweelinck College, Moreelstestraat 21 naar het  Museumplein lopen en kiezen uit:

Tram: 16 of 24 Halte VU of Eindhalte

Tram: 5 Halte Buitenveldertselaan